Opleiding/leerbedrijf

De fijne kneepjes van het vak

Bij Multi Show Productions is iedereen welkom, met of zonder opleiding, die het in zich hebben om als artiest op een podium te staan of als technicus te werken aan vele opdrachten.
Na het afronden van een opleiding in techniek, theater, musical of toneel, is het net als na het behalen van je rijbewijs, je leert het pas door het te doen………en die ruimte bieden wij!

Wij zijn een brede leerschool met jarenlange praktijkervaring.

Voor Artiesten: Microfoontechniek, improvisatietheater, actie-reactie met acteren in de zaal of entree-entertainment. Praktijkervaring op het gebied van zang, dans, drama en musical zoals het toegepast wordt in de wereld van de dinnershow.

Voor AV Productie: Wij beperken ons hierbij tot licht- en geluidstechniek. Je ervaart wat omgeving doet met licht en geluid door met ons mee te gaan naar een diversiteit aan locaties en leert creatief om te gaan met de obstakels en aanpassingen van de locaties.

Voor Podium- en Evenemententechniek: Je gaat mee naar diverse producties en leert van op- tot afbouw hoe een evenement technisch tot stand komt.

Voor Marketing&Communicatie: Je maakt het gehele proces mee van idee tot volledig uitwerking en alle promotiematerialen& acties die daarbij horen. Mede werk je mee aan door ontwikkelen van website, social media en huisstijl.

Wij bieden geen vast ritme, zodat er ruimte genoeg is voor de studie en andere nevenactiviteiten. Ook mensen zonder studie zijn welkom om ervaring op te doen. Dus ben je bereid te leren, dan ben je welkom!